Lugejate arvates on oma saart vaja kasiinodele

Hille Tressum 11. aprill 2008, 20:04

27% aripaev.ee päevaküsitlusele „Millele
oleks vaja eraldi saart?“ vastastanuist arvasid, et oma saart oleks vaja
kasiinodele.

27% päevaküsimusele vastanuist arvasid, et oma saart oleks eelkõige vaja kasiinodele. 1% vastanuist arvasid, et oma saart oleks vaja baaridele ja pubidele, 2% arvates oleks eraldi saart vaja aga ööklubidele.

10% lugejaist arvas, et oma saar võiks olla lõbumajadel ning 11% arvates, peaksid eraldi saarel asuma riigiasutused. 23% vastanuist pakkusid välja, et oma saare võiksid saada vanglad. 26% oli aga arvamusel, et selliseid saari ei ole üldse vaja.

Kella 20.00 oli päevaküsimusele vastanud 292 inimest.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
11. April 2008, 20:02
Otsi:

Ava täpsem otsing