Delfi vahetab jõude uute turgude edendamiseks

Katre Pilvinski 14. aprill 2008, 00:00

Reedel alustas ASi Delfi juhatuse esimees Ville Jehe nõukogu esimehena, praegune juhatuse liige ja Eesti Delfi juht Andrus Raudsalu saab Delfi juhatuse esimeheks.

"Varsti täitub minu kümnes aasta Delfis ning on aeg positsioon üle anda, pole mõtet kohta endale hoida," kommenteeris Jehe.

Ta lisas, et ametikohtade muutus on seetõttu vastuvõetav, kuna ta jääb ettevõtte juurde. "Päris loobuda oleks kahju, kuna Delfi on mulle nagu oma laps," tunnistas Jehe. Nõukogu esimehe sõnul on Ekspress Grupp palunud tema abi kuulutusteportaalidega seoses.

Jehe meenutas ka ühte välisturule minemise läbikukkumist. "Täiesti häbitundeta võin öelda, et on küll üks läbikukkumine. Moskvas oli selline projekt 2000. aasta lõpus. Siis lõhkes internetimull Ameerikas ja viis kõikide usu internetiärisse väga alla ning seetõttu me sulgesime selle kontori," rääkis Jehe.

"Andrus on olnud minu kõrval algusest peale number kaks. Oleme koos tegutsenud ning kõik vaidlused ära vaielnud, seetõttu järske muudatusi ametikohtade muutus ei too, kuid annab õigusi ja vabadust juurde," ütles Jehe. Andrus Raudsalu sõnul ei too juhivahetus kaasa mingeid strateegilisi muudatusi. Delfi praegusesse tegevusse. "Internetireklaami osakaalu pidev suurenemine lubab Delfil jätkata samas kasvutempos mis mullu," märkis Andrus Raudsalu. Tänavu on Delfi üheks prioriteediks Ukrainas mullu avatud uudisteportaali jõulisem arendamine.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 17:28

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing