14. aprill 2008 • 1 min
Jaga lugu:

Supp on hapuks läinud!

Arengufondi nõukogu esimehe Indrek Neivelti sõnul ei ole meil paaril viimasel aastal olnud turumajandust, oli hoopis pangandus-kinnisvaramull. Aga selline ongi vaba turumajandus, kus riik on igasugusest mõistlikust regulatsioonist käed puhtaks pesnud!

Mullitamine ongi vabale turumajandusele täiesti iseloomulik nähtus, sest protsesse juhivad ahnus ja hirm - Eesti näitel ehitussektori üliinimlikud kasumimarginaalid ning nüüdsete laenuorjade hirm hinnarongist maha jääda. Nii lihtsalt see toimibki ja ise olete selle poolt hääletanud.

Nüüd, kui supp on lõpuks hapuks läinud, tuleb see lihtsalt krimpsus näoga ära helpida ja järgmine kord targem olla.

Autor: Agur Paesüld

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt