Supp on hapuks läinud!

Agur Paesüld 15. aprill 2008, 00:00

Arengufondi nõukogu esimehe Indrek Neivelti sõnul ei ole meil paaril viimasel aastal olnud turumajandust, oli hoopis pangandus-kinnisvaramull. Aga selline ongi vaba turumajandus, kus riik on igasugusest mõistlikust regulatsioonist käed puhtaks pesnud!

Mullitamine ongi vabale turumajandusele täiesti iseloomulik nähtus, sest protsesse juhivad ahnus ja hirm - Eesti näitel ehitussektori üliinimlikud kasumimarginaalid ning nüüdsete laenuorjade hirm hinnarongist maha jääda. Nii lihtsalt see toimibki ja ise olete selle poolt hääletanud.

Nüüd, kui supp on lõpuks hapuks läinud, tuleb see lihtsalt krimpsus näoga ära helpida ja järgmine kord targem olla.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 17:28
    Otsi:

    Ava täpsem otsing