Kiievi linnapeaks trügib 150 inimest

15. aprill 2008, 20:13

Lenta vahendas väljaandeid
Korrespondent.net ja Ukrainskie novosti, mille andmetel kandideerib Kiievi
linnapeaks 150 inimest.

Täna löödi lukku dokumentide vastuvõtt kandideerimaks Kiievi linnapeaks ja linnavolikogusse. Kiievi valimiskomisjon vaatab praegu sooviavaldusi läbi. Linnapea kandidaatide kinnitamine võtab aega kuni 20. aprillini, kuna viimasel päeval laekus äärmiselt palju avaldusi. Valimised ise toimuvad 25. mail.

Eilse seisuga oli Kiievi linnapea kandidaatideks kinnitatud 27 inimest, nende seas praegune linnapea Leonid Tšernovetski, poksija ning linnavolikogu kandidaat Vitali Klitško, Ukraina abipeaminister Aleksandr Turtšinov ning endine Kiievi linnapea Aleksandr Omeltšenko.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
15. April 2008, 20:11
Otsi:

Ava täpsem otsing