Viru: Vene turist eelistab luksust

Hille Tressum 15. aprill 2008, 17:29

Sokos Hotel Viru tegevjuhi Anu Soosaare
sõnul on selle aasta veebruaris hotellis peatunud rohkem turiste kui mullu.
Suurenenud ei ole mitte ainult välismaalaste arv, vaid kasvanud on ka Eesti
turistide arv.

"Veebruari soodne turistide arv oli selgelt tunda ka Sokos Hotel Virus, võrreldes eelmise aasta sama perioodiga majutus meil rohkem turiste. Kasvasid meil majutuvate turistide seas nii Soome kui ka Venemaa turistide arv ja jätkuvalt tuli juurde ka Eesti turiste. Samas lisandus eelmisel aastal Tallinna hotelliturule üle 1000 toa. See tähendab, et isegi kui iga lisaturist ööbis üksinda toas, ei täidaks nad ära ühte kuud uusi hotellitube. Lisaks 1000 uuele hotellitoale on aga Tallinnas veel 5000 hotellituba,“ sõnas Soosaar.

Küsimusele, millise hinnaklassiga toas eelistab Vene turist oma ööd veeta, vastas tegevjuht, et Venemaalt tulevad turistid eelistavad üldiselt kallimaid ja kvaliteetsemaid teenuseid.

„Vene turist eelistab superior või business-klassi majutus. Praegu on võimalik reisida eelkõige mittehinnatundlikul venelastel, kes eelistavad üldiselt kallimaid ja kvaliteetsemaid tooteid,“ sõnas Soosaar, lisades, et Venemaalt tulevad Eestisse nii tööreisijad kui ka puhkajad.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
29. July 2008, 14:54
Otsi:

Ava täpsem otsing