Tarvo Vaarmets • 17. aprill 2008 • 1 min
Jaga lugu:

Leedukate TEO sähvatas

Kui eile Euroopa börsid miinusesse viinud põhjanaabrite Nokia valmistas oma tulemustega investoritele pettumuse, siis Leedu Telekomi ehk TEO LT pärast börsipäeva lõppu avaldatud esimese kvartali tulemustega võisid investorid igati rahule jääda.

TEO suutis selle aasta esimese kvartaliga oma käibe lükata 207 miljoni litini, mida on mullusega võrreldes 11,3% enam. Veelgi suuremat kasvu näitas aga puhaskasum, mis kerkis viiendiku võrra, 45 miljoni litini.

"TEO esimese kvartali finantstulemused on suurepärased. Käibe kasv oli üle 11% ja ärikulud väiksemad, kui plaanitud. Kasumlikkuse näitajad kasvasid võrreldes mullusega samuti nähtavalt," kommenteeris oma juhitava ettevõtte saavutust Arunas Šikšta börsile saadetud teates. Tema sõnul oodatakse tulevikus häid tulemusi hiljuti turule tutvustatud maapealse levikuga digitelevisiooni teenuse pakkumisest.

Turbulentsel ajal võivad suure dividendimääraga tugeva ettevõtte aktsionärid rahulikud olla.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt