Padar: ütlemist ikka oli

18. aprill 2008, 08:14

Riigi kulutustelt kolme miljardit krooni
maha raiuvad ministrid istusid eile hilisõhtuni Stenbocki majas koos, kuid
lahkusid sealt pooltühjade pihkudega, sest kärpida suudeti vaid 1,7 miljardit
krooni.

Lõplikud kokkulepped kärbete sisu ja mahu ning negatiivse lisaeelarve üldsuuruse üle jäid sündimata, mis tähendab, et võimuliidul seisab ees vaidlustest tulvil nädalalõpp ja ka uus nädal, kirjutas Postimees.

"Oli tugev samm edasi. Kokkulepped on olemas 1,7 miljardi krooni osas. Siin on enam-vähem üksmeel olemas. Paika on pandud ka see, kuidas edasi minna," võttis rahandusminister Ivari Padar õhtul kell pool üheksa kabinetiistungi kokku.

"Ütlemist ikka oli, aga mis kabinet see ilma selleta on. Isiksused on ju koos. Aga ei midagi dramaatilist," hindas Padar arutelu üsna rahumeelseks. Erinev nägemus toimunust oli ühel ruumis viibinul, kelle väitel kujunes teravam vastasseis välja Padari ja peaminister Andrus Ansipi vahel.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
18. April 2008, 08:12
Otsi:

Ava täpsem otsing