Tallinna iseseisvus ootab kloostri taga metsas

ÄP 22. aprill 2008, 00:00

Tallinna linnapea Edgar Savisaar on taskupõhjast järjekordse augu leidnud ning tahab seda miljardilaenuga kinni toppida. Nüüd arvab Tallinna linnavolikogu Reformierakonna fraktsioon, et mõõdutundetu laenuvõtt on kuritegu. Vilja Savisaar aga kuulutab, et Tallinna laenuhimu ei ole riigikogu asi.

Vilja räägib tõtt, Eesti riigil paistab üha vähem Tallinnaga pistmist olevat. Varsti polegi riigil muud šanssi Tallinna mõjutada, kui Toompea värav sulgeda ja linn iseseisvaks kuulutada. Las Edgar vaatab ise, kuidas väljaspool Euroopa Liitu hakkama saab.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 17:29

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing