ÄP fototoimetus • 21. aprill 2008 • 1 min
Jaga lugu:

Tallinna iseseisvus ootab kloostri taga metsas

Tallinna linnapea Edgar Savisaar on taskupõhjast järjekordse augu leidnud ning tahab seda miljardilaenuga kinni toppida. Nüüd arvab Tallinna linnavolikogu Reformierakonna fraktsioon, et mõõdutundetu laenuvõtt on kuritegu. Vilja Savisaar aga kuulutab, et Tallinna laenuhimu ei ole riigikogu asi.

Vilja räägib tõtt, Eesti riigil paistab üha vähem Tallinnaga pistmist olevat. Varsti polegi riigil muud šanssi Tallinna mõjutada, kui Toompea värav sulgeda ja linn iseseisvaks kuulutada. Las Edgar vaatab ise, kuidas väljaspool Euroopa Liitu hakkama saab.

Autor: ÄP

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt