Tere: innovatsioon võtab une

Mariliis Pinn 22. aprill 2008, 15:29

Tere ASi juhataja Ülo Kivine ütles, et
innovatsioon "võtab heas mõttes une" ja kindlasti peab olema innovatsioonil ka
tagasiside.

„Kõige lihtsam on seda mõõta muidugi proportsioonis käive vs töötajate arv, kuid siin tuleb arvestada ka muid mõjureid. Nii näiteks on toiduainete sektoris viimase poole aasta jooksul toimunud hindade tõus, mis kasvatas sektori kogumahtu tervikuna, kuid ei saa öelda, et sektor oleks nüüd hulga innovaatilisem kui aasta varem,“ ütles Kivine.

„Kui vaadata kinnisvarasektorit, kust on õhk välja lastud, siis saame küsida, kas koos sellega on ka innovatsioon siit läinud. Vaevalt küll, pigem peaks väljalastud õhu täitmagi siin innovatsioon, kuid pall ei tohi enam lõhki minna ja võib-olla peabki innovatsioon siin edasi rõhu õige hoidma, et pall püsiks ja põrkaks edasi,“ näitlikustas ta.

Tere ASis algab innovatsioon sisemistest protsessidest ja toimub pidevalt ettevõtte sees. „Selle väljundiks on tarbija ootustele vastavad tooted, mille tagab efektiivselt läbiviidud protsess. Nii näiteks lisandusid Tere ASi tooteportfelli sel kuul Dr. Helluse tootesarja uudsed oomega-3 jogurtid, mis on esimesed oomega-3 lisandiga piimatooted Eestis. Kindlasti on vajalik ka innovaatiline keskkond ja välistegurid, kus me tegutseme,“ ütles ta.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. April 2008, 16:35
Otsi:

Ava täpsem otsing