Tammsaar: sain Aavikult laenu tagasi

Anne Oja 23. aprill 2008, 00:00

"Küsimus on laenus. Mulle maksti laen tagasi ja et see raha Werolist oli tulnud, oli mulle täpselt sama suur üllatus ja šokk kui kõigile teistele," sõnas Tammsaar.

Tammsaar ütles aripaev.ee-le, et Weroli raha tema poliitilist karjääri ei mõjuta, kuna ta pole enam riigikogu liige. "See mind ei mõjuta, kuna minu poliitiline karjäär on lõppenud," rääkis ta.

Tammsaar oli eile üsna optimistlikus tujus ja ütles, et on väga paljude ajakirjanikega rääkinud ja neile kommentaare jaganud. "Rohkem mul aga midagi rääkida pole, kui olen juba öelnud," märkis Tammsaar.

Rahvaliidu esimees Jaanus Marrandi ütles eile hommikul, et soovib Tammsaarega esmalt tõsiselt rääkida seoses temale tehtud võimaliku rahaülekandega. Marrandi ütles ETV24-le, et esialgu tahaks ta Tammsaarega rääkida silmast silma ning selgitada välja, kuidas asi oli. Ta rõhutas, et kuulis võimalikust rahaülekandest ajalehest ning ka erakonna teised liikmed polnud asjast varem midagi kuulnud.

Ajalehe Postimees teatel tegi Weroli Tehastest rahakantimises süüdistatav Aavik 2003. aastal Tammsaarele 600 000kroonise ülekande.

Esmaspäeval Jõgeva kohtumajas ette loetud süüdistuskokkuvõtte järgi kantis Aavik rapsiõli tootmisega tegelevast Werol Tehasest välja kokku üle 3 miljoni krooni, millest ta 2 miljonit hiljem siiski tagasi maksis.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing