Anne Oja • 22. aprill 2008 • 1 min
Jaga lugu:

Tammsaar: sain Aavikult laenu tagasi

"Küsimus on laenus. Mulle maksti laen tagasi ja et see raha Werolist oli tulnud, oli mulle täpselt sama suur üllatus ja šokk kui kõigile teistele," sõnas Tammsaar.

Tammsaar ütles aripaev.ee-le, et Weroli raha tema poliitilist karjääri ei mõjuta, kuna ta pole enam riigikogu liige. "See mind ei mõjuta, kuna minu poliitiline karjäär on lõppenud," rääkis ta.

Tammsaar oli eile üsna optimistlikus tujus ja ütles, et on väga paljude ajakirjanikega rääkinud ja neile kommentaare jaganud. "Rohkem mul aga midagi rääkida pole, kui olen juba öelnud," märkis Tammsaar.

Rahvaliidu esimees Jaanus Marrandi ütles eile hommikul, et soovib Tammsaarega esmalt tõsiselt rääkida seoses temale tehtud võimaliku rahaülekandega. Marrandi ütles ETV24-le, et esialgu tahaks ta Tammsaarega rääkida silmast silma ning selgitada välja, kuidas asi oli. Ta rõhutas, et kuulis võimalikust rahaülekandest ajalehest ning ka erakonna teised liikmed polnud asjast varem midagi kuulnud.

Ajalehe Postimees teatel tegi Weroli Tehastest rahakantimises süüdistatav Aavik 2003. aastal Tammsaarele 600 000kroonise ülekande.

Esmaspäeval Jõgeva kohtumajas ette loetud süüdistuskokkuvõtte järgi kantis Aavik rapsiõli tootmisega tegelevast Werol Tehasest välja kokku üle 3 miljoni krooni, millest ta 2 miljonit hiljem siiski tagasi maksis.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt