Atso Matsalu: sihipäraselt ei ole petetud, aga partneri pankrotti on ette tulnud küll

23. aprill 2008, 12:26

Puukeskus ASi juhatuse liige ja juht Atso
Matsalu ütles, et sahkerdamist ja väikeseid petmiskatseid tuleb ette, aga ta ei
arva, et koostööpartneri pettused oleks Eestis probleem.

„Ikka oleme, kuigi meie puhul ei saa öelda, et need oleks olnud sihipärased - pigem on need olnud majandusest tulenevad, nagu näiteks koostööpartneri pankrott või võlgu jäämine,“ rääkis Matsalu, kelle sõnul on puidutööstusega tegelev ringkond kitsas ja kõik tunnevad kõiki, mis lihtsustab veelgi pettuste avalikuks tulemist.

„Mõned on üritanud petta näiteks maksekorraldusega,“ rääkis Matsalu, kelle sõnul on sellised pisipettused alati välja tulnud ja vaid katseteks jäänud. Eestis üldiselt Puukeskuse juht koostööpartneri petmist probleemiks ei pea ja oma tutvusringkonnast konkreetseid juhtumeid ei tea olevat.

Aripaev.ee küsis tänase päevaküsimuse raames "Kas olete koostööpartnerilt petta saanud?".

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
23. April 2008, 12:59
Otsi:

Ava täpsem otsing