Kolmest konsultatsioonifirmast sai üks

Agnes Ojala 23. aprill 2008, 14:14

Kolm konsultatsioonifirmat BDA Estonia,
Noman Konsultatsioonid ja EMI-ECO ühinesid. Uus ettevõte on oma valdkonnas käibe
osas Eesti üks suuremaid.

Ühinenud ettevõtte, OÜ BDA Consultingu peamisteks tegevusaladeks on arendus- ja strateegiakonsultatsioonid, Euroopa Liidu rahastatavate projektide elluviimine ning keskkonnajuhtimise nõustamine, teatas ettevõte.

BDA Consulting on nüüdsest suurim Eesti kapitalil põhinev strateegilise juhtimise konsultatsioonide ning Euroopa Liidu finantseerimisprojektidega tegelev ettevõte Eestis. Ettevõtte juhataja Marika Tamme sõnul on klientidel lihtsam meie abil endale terviklahendusi leida. „Tahame ettevõtete ühinemisega saavutada teadmiste ja kogemuste sünergiat ja pakkuda meie ühistele klientidele terviklikumat teenustepaketti.“

Ühinenud ettevõtete klientide hulgas on Eesti riigiasutused, kohalikud omavalitsused ning ettevõtted.

Uues ettevõttes töötab 20 inimest. 2008. aasta oodatav käive ulatub üle 20 miljoni krooni. BDA Consultingu tütarfirma tegutseb Lätis, partnerfirmad Leedus ja Bulgaarias.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
23. April 2008, 14:12
Otsi:

Ava täpsem otsing