Hansabank Markets andis Tallinna Vee aktsiale soovituse osta

24. aprill 2008, 16:50

Hansabank Markets annab Tallinna Vee
aktsiale jätkuvalt soovituse „osta“ , samuti on nad ettevõtte I kvartali
tulemustega rahul.

„Hetkel on target price under review (hind ülevaatamisel- toim.). Kuid arvestades aktsia antud hinda turul, jääme „Osta” soovituse juurde,“ ütles Hansabank Marketsi analüütik Triinu Viilup.

„Üldiselt võib tulemustega rahule jääda. Kui jätta kõrvale eelmise aasta esimeses kvartalis vabastatud provisjoni mõju, kasvas kasum põhitegevusest 9.1%, mis vastas meie ootustele,“ sõnas Viilup, kelle sõnul oli kasv pea kõigis sektorites, välja arvatud müük eraklientidele ja juriidilistele klientidele, mis on suuresti seotud tarbijate liikumisega Tallinna äärealadele ja ka suhteliselt sooja talvega, viimane eriti eraklientide puhul. „Ettevõte otsib aktiivselt võimalusi lähiümbruses asuvatesse valdadesse laienemiseks, et mitte kaotada kliente, kes Tallinnast lahkuvad.“

Küsimusele, millised võiksid tulla AS-i Tallinna Vesi majandustulemused II kvartalis vastas Viilup, et ettevõte on alati olnud suhteliselt stabiilne ja nemad usuvad, et antud trend jätkub ka järgmises kvartalis.

2008. aasta esimeses kvartalis kasvas ettevõtte müügitulu 211,2 miljoni kroonini, mis on 2,9%-line kasv võrreldes 2007. aasta esimese kvartaliga, ettevõtte kasum enne tulumaksu oli 89,5 miljonit krooni, mis on 2007. aastaga võrreldes 6,1% vähem.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. April 2008, 19:08
Otsi:

Ava täpsem otsing