Christel Karits • 24. aprill 2008 • 2 min
Jaga lugu:

Leigarite lasterühm saab 20

Leigarite lasterühma 20. sünnipäeva puhul kogunevad oma Pesapuu alla kõik leigarilapsed: beebid, väikelapsed, lasteaialapsed, koolilapsed ja stuudiorühm.

Veidi üle kahe tunni kestva kava käigus saab publik näha tantsuetendust, ise mängida ning ühes sünnipäevalapsega pidu pidada.

"Pesa on koht, kus saab tunda end turvaliselt, kasvada, jõudu koguda, lõpuks välja lennata, aga ikka ja jälle ka tagasi tulla. Väikesele lapsele on pesaks ema ja kodu, suuremale lasteaed ja kool, leigarilapsele ka Leigarid," arvab kunstilise juhi assistent Sille Kapper.

Kokku astub publiku ette ligi 300 esinejat.

Kontserdi esimese pooles toovad sünnipäevakingitusi külalised Tallinna Prantsuse Lütseumist, Lasnamäe Üldgümnaasiumist, Kristiinest, Kiilist ja Soomest. Tervitusi annavad edasi suured leigarid ja Leigarite lasterühma vilistlased.

Teises osas on laval kuus Leigarite lasterühma. Alustavad beebid, kellest noorimad liitusid tantsijatega alles detsembris ja jaanuaris. Mõistagi esinevad nemad koos emmedega. Beebide kavas on hüpitused, hällitused, kuid ka uuemad ja tänapäevased rütmid. Loomulikult ei puudu rahvatants ning kõige pisemad esitavad ka "Labajalga". Kohal on Leigarite vilistlasrühm, kes on spetsiaalselt selleks puhuks kokku tulnud, ja näha saab juba nende endi lasterühmade esinemist.

Kontsertetenduse lavastab kauaaegne Leigarite lasterühma juhendaja Marget Indov. Juhivad lapsed ise, võtavad külalisi vastu ning viivad pesapuu alla ja puu otsagi.

Pesapuu otsas jätkub ruumi kõigile - seal on ka peopesa ja röövlipesa, tuulepesa ja pistikupesa.

Mida need endast kujutavad ja pakuvad, jäägu avastada juba kohale minnes.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt