Välisministeerium: Venemaa ei üllata

25. aprill 2008, 20:25

Eesti välisministeerium teatas, et Venemaa
välisministeeriumi infoosakonna poolt avaldatud kommentaaris väljendatud
seisukohad, et Eestilt oodatakse samme kahe riigi suhete
parandamiseks, on kõik teada ja tuntud ning neis pole midagi uut.

Välisministeerium rõhutas, et Eesti on demokraatlik riik ning Eesti kohtuorganid tegutsevad vastavalt seadustele. Vene välisministeeriumi infoosakonna väide Venemaa soovimatusest arendada konstruktiivseid suhteid Euroopa Liitu kuuluva naaberriigiga on kahetsusväärne ega vasta kummagi rahva huvidele.

Venemaa välisministeeriumi poolt täna tehtud avalduses märgitakse, et pronkssõduri teisaldamine ning vene sõdurite säilmete ümbermatmine aasta tagasi tekitas suurt kahju kahe riigi suhetele ning ootab Eesti võimudelt samme olukorra parandamiseks, kirjutas ETV24.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. April 2008, 20:23
Otsi:

Ava täpsem otsing