Pärn kutsus vaesuses virelejaid bussijuhtideks

Hille Tressum 28. aprill 2008, 14:40

GoBusi endine juhatuse esimees Aivo
Pärn kutsus kõiki vaesuse ringis virelevaid kodanikke bussijuhtideks, lubades
kõik soovijad vastu võtta.

„Inimestel, kellel on kaks tervet kätt, võiks natukene mõelda ja tööd teha, siis saab ka vaesuse ringist välja murda,“ vastas Pärn aripaev.ee päevaküsimusele: kuidas saaks vaesed vaesuse ringist välja murda?

Siinkohal tõstatas mees küsimuse, kes on üldse vaene. Mõned kuud tagasi teavitas Eesti Panga president Andres Lipstok, et tema oleks suuteline elama 5000 krooniga kuus. Ärimees Pärn aga seda meelt ei ole. „Mina ei saaks 5000 krooniga kuus kuidagi hakkama,“ sõnas mees, lisades, et vaesuse ringist saab välja ikka ainult tööd tehes.

„Ainult tööga rikkaks ei saa, aga ära elab vast küll,“ sõnas Pärn ning kutsus kõiki vaesuse ringis virelevaid kodanikke bussijuhtideks hakkama, lisades, et tema võtab kõik soovijad vastu.


Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
28. April 2008, 17:14
Otsi:

Ava täpsem otsing