ÄP fototoimetus • 29. aprill 2008 • 1 min
Jaga lugu:

Tartu-Stockholmi lennuliin avatakse oktoobris

Suvel pikendab Tartu lennujaam oma maandumisrada ning korda seatakse ka reisijate terminal. Täielikult renoveeritakse see aga tuleval aastal, siis soetatakse ka navigatsioonisüsteem ILS, mille abil saavad lennukid maanduda isegi paksu uduga.

Estonian Airi presidendi Andrus Aljase sõnul lendasid nad ILSi puudumisele vaatamata küll näiteks Kuressaarde, kuid Tartus on vajadus selle seadme järele märksa suurem.

Esialgu tehakse igal äripäeval üks edasi-tagasilend Tartu ja Stockholmi vahel, Tartust lennatakse välja varahommikul või lõunasel ajal, et lennureisijad jõuaksid Stockholmi n-ö parimal ümberistumisajal, kui Euroopa riikidesse väljub enim lende.

Autor: ÄP

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt