Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.
Üks küsimus: Mis on parim Eesti toit?
Ott Kiivikas, Eesti esikulturist ja toitumisspetsialist
Parim on Talleggi kanamedaljon. Söön kanamedaljone nädalas paaril korral, sest kana ja kala on väga oluline osa sportlase toidulauast.
Taavi Veskimägi, riigikogu liige
Võtsin vastuse saamiseks lahti Eesti toidu kodulehekülje. Sellele riiklikule jaotusele tuginedes ütlen, et minu lemmik on metsloomapraad.
Eneken Uslov, Eesti Maja restorani juhataja
Karbonaad kõige etem. Karbonaadi armastavad võrdselt nii kohalikud kui ka turistid ning viimased saavad hästi aru, et tegu on populaarse kohaliku toiduga.