Singapuri ärimees plaanib ehitada tõelise pilvelõhkuja Eestisse 5-10& aasta pärast

Ralf-Martin Soe 02. mai 2008, 14:31

Singapuri ärimehe Sonni Aswani firma
PHOENIX LAND kavatseb 66korruselise pilvelõhkuja ehitada kõige varem 5-10 aasta
pärast.

„Meil seisma panemise plaane pole. Praegu tegeleme detailplaneeringuga. Enne seda ei saa arhitektuuriliste lahendustega peale hakata. Arenduse esimeses järgus rekonstrueerime muinsuskaitse all oleva peatootmishoone. Teise etappi jääb pilvelõhkuja, millega hakkame tegelema kuskil 5-10 aasta pärast,“ kommenteeris AS PHOENIX LAND juhatuse liige Tarvo Teder plaane Koplis.

Kopli 35 ja kõrvaolevate kinnistute 11hektarilisele Phoenix Landile kuuluvale maale plaanitakse rajada kaubandus- ja meelelahutuskeskus ning korterelamud koos ühe 200meetine pilvelõhkujaga, mis oleks vaieldamatult Eesti kõrgeim tornmaja.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
17. October 2008, 11:42
Otsi:

Ava täpsem otsing