ÄP fototoimetus • 5. mai 2008 • 1 min
Jaga lugu:

Üks küsimus: Mida teha, et prügi metsa alla ei viidaks?

Argo Luude, Cleanaway juht

Inimesi, kes metsa alla prügi viivad, on kahte tüüpi. Ühed on need, kes seda tegevust nõukogude ajal harrastasid ning ei mõista, miks nüüdki teistmoodi käituma peaks. Teised on aga lihtsalt süüdimatud ja hoolimatud tegelased, kellel puudub hirm vahele jääda. Ning karistused on naeruväärsed.

Ain Seppik, riigikogu liige

Prügi ei kao metsa alt enne, kui ei kao inimeste ükskõiksus. Siinkohal ei ole kasu lakoonilistest trahvidest. Kindlasti aitavad prügi vähendada sellised aktsioonid, nagu nädalavahetusel korraldati. Samuti võiks probleemi lahendamisele kaasa aidata ajakirjandus, pannes vahele jäänud prügipoetajad nn avalikku häbiposti. Prügivedu tuleks piirkonniti soodsamaks muuta ning sellele võiks oma panuse ka riik anda. Tuleks kokkuvõttes odavam kui koristamine.

Autor: ÄP

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt