Üks küsimus: Mida teha, et prügi metsa alla ei viidaks?

ÄP 06. mai 2008, 00:00

Argo Luude, Cleanaway juht
Inimesi, kes metsa alla prügi viivad, on kahte tüüpi. Ühed on need, kes seda tegevust nõukogude ajal harrastasid ning ei mõista, miks nüüdki teistmoodi käituma peaks. Teised on aga lihtsalt süüdimatud ja hoolimatud tegelased, kellel puudub hirm vahele jääda. Ning karistused on naeruväärsed.

Ain Seppik, riigikogu liige
Prügi ei kao metsa alt enne, kui ei kao inimeste ükskõiksus. Siinkohal ei ole kasu lakoonilistest trahvidest. Kindlasti aitavad prügi vähendada sellised aktsioonid, nagu nädalavahetusel korraldati. Samuti võiks probleemi lahendamisele kaasa aidata ajakirjandus, pannes vahele jäänud prügipoetajad nn avalikku häbiposti. Prügivedu tuleks piirkonniti soodsamaks muuta ning sellele võiks oma panuse ka riik anda. Tuleks kokkuvõttes odavam kui koristamine.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 17:31

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing