Maalt lähtuv müra toob meile tulnukad kaela

06. mai 2008, 16:55

Ükskõik kui vaikselt me ei püüaks ka edasi
tegutseda, tulnukate sissetungi ärahoidmisega oleme me hiljaks jäänud. Nii
väidab Moskva raadioinseneriteaduse ja –elektroonikainstituudi teadlane
Aleksander Zaitsev osutades astronoomide peale.

Juba 40 aastat on astronoomid pommitanud kosmost mikrolainetega, et kaardistada maailmaruumi või uurida näiteks asteroidide liikumist. Kõik need signaalid võimaldavad meieni tagasi jõuda, kirjutas New Scientist.

Selliste signaalide kogusega võrreldes on signaalid, mida saadetakse Maalt spetsiaalselt maavälistele tsivilisatsioonidele nagu sosin. Astronoomide poolt väljasaadetud signaalid on jõudnud kosmoses 2000 korda suuremale alale kui signaalid, mis on saadetud välja spetsiaalselt tulnukatele mõelduna.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
23. May 2008, 11:53
Otsi:

Ava täpsem otsing