Rahvusooper Estonia tegi rekordi

06. mai 2008, 11:04

Juba aastaid on Rahvusooperis Estonia
tehtud majanduslikke vahekokkuvõtteid nelja kuu möödudes, siis kui kolmandik
aastast seljataga. Käesoleval aastal jõudis suure saali täituvus 93%ni
(eelmisel aastal 76%), see on läbi aegade parim müügikuu.

Kokku külastas aprillis teatrit ligi 20 000 muusikasõpra – 7000 rohkem kui 2007. aastal. „Aastad ei ole vennad ja kuigi majanduses on märgata langustendentsi, on eriti tore, et teatris seda veel ei taju. Aprillis piletimüügiga teenitud ligi 4 miljonit krooni on ehk heaks kompensatsiooniks võimalikele eesootavatele raskustele. Hea tulemuse on taganud kõigi ühine töö ja kindlasti tuleb ka edaspidi pingutada, et vaatajate usaldust hoida – see on kõige tähtsam,” ütles teatri peadirektor Paul Himma.

Aprilli populaarseimad etendused olid ooper „Tosca”, balletid „Lumivalgeke ja 7 pöialpoissi” ning „Luikede järv”, muusikal „Minu veetlev leedi” ja operett „Viini veri”. Aasta algusest on Estonia teatris käinud ligi 59 000 külastajat.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. May 2008, 11:01
Otsi:

Ava täpsem otsing