Hansapangal segadus krediitkaardi tehingutega

Mariliis Pinn 07. mai 2008, 12:23

Hansapanga internetipangas on tehniline
viga, mis näitab ühte krediitkaardi tehingut mitu korda.

aripaev.ee-le kaebas üks Hansapangas klient, kes kurtis, et tema krediitkaardi väljavõttel on üks tehing näidatud 3-4 korda ja sellised mitu korda tehtud tehinguid pidi olema mitu. Hansapanga abiliinist olevat talle öeldud, et see on suur probleem ja kõikidel klientidel on nii.

Hansapangast kinnitati, et tegu on tehnilise veaga, mis neljapäevaks korda saab.

„Meil on internetipangas selline viga, et kui klient tegi sama krediitkaardiga ühel päeval mitu tehingut, siis näidati kõikide nende tehingute asemel ainult ühte ja sama tehingut mitu korda. Kliendi rahalist seisu see tegelikult muidugi ei mõjuta. Probleem saab korda neljapäeval,“ selgitas Hansapanga pressiesindaja Kristi Künnapas.

Mai alguses avati klientidele uus Hansapanga internetipank.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
07. May 2008, 12:47
Otsi:

Ava täpsem otsing