Maag Grupi neljast omanikust järel kolm

Agnes Ojala 08. mai 2008, 00:00

Kui varem oli grupil kaks eraisikust aktsionäri - Aivar Saarma ja Roland Lepp kumbki 37,5%ga - ja üks juriidilisest isikust osanik - Toomas ja Tiit Juhanile kuuluv AS Plantex 25%ga -, siis nüüd on omanikeringis toimunud väike vangerdamine. Plantexi asemel on Maag Grupi aktsionärideks nüüd kolm eraisikut. Aivar Saarmale ja Roland Lepale lisandus Toomas Juhani.

Omanikeringist on välja jäänud Tiit Juhani, kes sai tehingu käigus täielikult omale ASi Plantex - Tartumaal Luunja vallas Lohkva külas asuva puukooli.

Asjasse puutuvad ärimehed olid kommentaare andes kidakeelsed. Roland Lepp ütles, et tegemist omanike vahel toimunud liikumisega, milles midagi eriskummalist ei ole. Toomas Juhani sõnul ei toimunudki ostu-müüki, vaid hoopis sisemine korrastumine, mille tulemusena kuulub mees nüüd eraisikuna Maagi omanike hulka. Tiit Juhani ei soovinud teemal samuti pikemalt peatuda, vastates küsimusele, kas jäite tehinguga rahule: "Jah, põhimõtteliselt küll."

Plantexi 2006. aasta käive oli ligi 18 miljonit krooni ja puhaskasum 1,8 miljonit krooni, Maag Grupi käive oli 905 miljonit krooni ja puhaskasum 21,7 miljonit krooni.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 17:31

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing