Hille Tressum • 7. mai 2008 • 1 min
Jaga lugu:

Võlad ähvardavad Onistari pankrotiga

"Maksuvõlg on olnud alates veebruarist stabiilne ning äriühing on väiksemas ja suuremas mahus püüdnud maksuvõlgnevust vähendada," rääkis maksu- ja tollikeskuse sissenõudmise osakonna juhataja Gert Pagel, lisades, et seda, miks võlg aasta algusega võrreldes kasvanud on, oskavad kõige paremini selgitada ettevõtte esindajad.

Märtsis esitas Onistar taotluse aktsiisilao loa kehtetuks tunnistamiseks, mille tulemusena lõpetati 25. märtsil Onistari aktsiisilao tegevus.

Jaanuari lõpus peatas maksuamet Onistari tegevuse 60 päevaks. Toona rääkis Onisteri juhatuse esimees Igor Savenkovi, et probleem on tekkinud seoses täiendavate investeeringute puudumise ning alkoholituru halbade tingimustega, ning kinnitas, et ettevõttel on plaanis kustutada tekkinud võlad kahe nädala jooksul.

Märtsi lõpus toimus ASi Onistar juhatuse kontoris Tallinnas Tartu maanteel koosolek, kus arutati aga juba ettevõtte tegevuse lõpetamist kas likvideerimise või pankroti teel.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt