PromFesti Puccini Gala

Kersti Inno 09. mai 2008, 00:00

Puccini Galal, mis on pühendatud helilooja 150. sünniaastapäevale, kõlavad nii armastatud aariaid ooperitest "Boheem", "Tosca", "Manon Lescaut", "Turandot", "Madama Butterfly", "Gianni Schicchi" kui ka Puccini loomingu haruldasemad pärlid ooperitest "Edgar", "Õde Angelica", "Mantel" ja "Pääsuke".

Galal astuvad üles Klaudia Taevi nimelise ooperilauljate konkursi auhinnavõitjad läbi aegade, viis noort artisti kuuest eri riigist. Noori soliste saadab XXI Sajandi Orkester, mida dirigeerib PromFesti kunstiline juht Erki Pehk, kaastegev on Nargen Opera Koor. Kontsert toimub 15. mail Pärnus ja 16. mail Tallinnas.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:53

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing