Heidi Vihma • 8. mai 2008 • 1 min
Jaga lugu:

Selgusid Eesti parimad restoranid

Küsitleti ligi 300 restoranide juhtivtöötajat ja ajakirjanikku, kes pidid nimetama viis Eesti parimat restorani.

Valik põhines küsitletute subjektiivsel hinnangul ja restoranide imidžil. Küsitletavad pidid ette kujutama, kuhu nad viiksid sööma välismaalt küllatulnud toidusõbra. Hindajate punktid loeti kokku ning pingerida oligi valmis.

Sellise lihtsa, kuid üllatavalt tõhusa hindamismeetodi on maailma restoranide pingeritta seadmiseks välja töötanud Inglismaa restoraniajakiri Restaurant Magazine.

50 parima restorani hulka valiti 39 Tallinna ja 11 mujal Eestis asuvat restorani.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt