Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.
Selgusid Eesti parimad restoranid
Küsitleti ligi 300 restoranide juhtivtöötajat ja ajakirjanikku, kes pidid nimetama viis Eesti parimat restorani.
Valik põhines küsitletute subjektiivsel hinnangul ja restoranide imidžil. Küsitletavad pidid ette kujutama, kuhu nad viiksid sööma välismaalt küllatulnud toidusõbra. Hindajate punktid loeti kokku ning pingerida oligi valmis.
Sellise lihtsa, kuid üllatavalt tõhusa hindamismeetodi on maailma restoranide pingeritta seadmiseks välja töötanud Inglismaa restoraniajakiri Restaurant Magazine.
50 parima restorani hulka valiti 39 Tallinna ja 11 mujal Eestis asuvat restorani.