ÄP fototoimetus • 8. mai 2008 • 1 min
Jaga lugu:

Turismiuudised

Kes alustab Tallinna lennujaamast lendu Lufthansa, KLMi, Finnairi, Finncommi või easyJeti lennukiga, sel pole enam põhjust seista lennule registreerimise järjekorras. Kokku on praegu igapäevaselt vähemalt 14 lendu, millele reisija saab ise internetis oma pileti registreerida ning välja trükkida.

Koos istekoha valimisega võtab see aega mõne minuti. "Lisateenused, näiteks boonuskaardi sisestamine, edasilendude söögieelistused jms, on lennufirma interneti iseteeninduslehekülgedel kättesaadavad," ütles Tallinna lennujaamas maapealset teenindust teostava ASi Tallinn Airport GH juht Tiit Kepp.

2006. aastal Rebaseonu ehk Ahto Tanneri Eestist Euroopa ja 13 Aafrika riigi kaudu Nambiiasse viinud täisvarustuses džiip Land Rover Defender 90 alias Helga on müügis. "Kellele mu Aafrika reis meeldis, siis siin on hea võimalus midagi sarnast ise läbi teha," kommenteerib Rebaseonu pakkumist oma kodulehel.

Autor: ÄP

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt