Turismiuudised

ÄP 09. mai 2008, 00:00

Kes alustab Tallinna lennujaamast lendu Lufthansa, KLMi, Finnairi, Finncommi või easyJeti lennukiga, sel pole enam põhjust seista lennule registreerimise järjekorras. Kokku on praegu igapäevaselt vähemalt 14 lendu, millele reisija saab ise internetis oma pileti registreerida ning välja trükkida.

Koos istekoha valimisega võtab see aega mõne minuti. "Lisateenused, näiteks boonuskaardi sisestamine, edasilendude söögieelistused jms, on lennufirma interneti iseteeninduslehekülgedel kättesaadavad," ütles Tallinna lennujaamas maapealset teenindust teostava ASi Tallinn Airport GH juht Tiit Kepp.

2006. aastal Rebaseonu ehk Ahto Tanneri Eestist Euroopa ja 13 Aafrika riigi kaudu Nambiiasse viinud täisvarustuses džiip Land Rover Defender 90 alias Helga on müügis. "Kellele mu Aafrika reis meeldis, siis siin on hea võimalus midagi sarnast ise läbi teha," kommenteerib Rebaseonu pakkumist oma kodulehel.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:53
    Otsi:

    Ava täpsem otsing