Iirimaalt tuleb aina rohkem ja paremat õlut

ÄP 12. mai 2008, 00:00

Ajajuhtimisguru Stephen R. Covey õpetas, et oma elu õigesti planeerides jääb alati ruumi ühe õlle jaoks. Iirlased leidsid aga ruumi tervele tehasele. Maailma suurim alkoholitootja Diageo, kellele kuulub ka Guinnessi kaubamärk, teeb oma ajaloo suurima investeeringu ja ehitab miljardi dollari eest Dublini lähedale uue õlletehase, kus toodetakse ka teisi Diageo õllemarke - Kilkenny, Harp ja Smithwicks. Samas suletakse tehased Kilkennys ja Dundalkis. Guinnessi seitsmekorruseline muuseum Dublini südalinnas on Iirimaa menukaim turismiobjekt.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing