Iirimaalt tuleb aina rohkem ja paremat õlut

ÄP 12. mai 2008, 00:00

Ajajuhtimisguru Stephen R. Covey õpetas, et oma elu õigesti planeerides jääb alati ruumi ühe õlle jaoks. Iirlased leidsid aga ruumi tervele tehasele. Maailma suurim alkoholitootja Diageo, kellele kuulub ka Guinnessi kaubamärk, teeb oma ajaloo suurima investeeringu ja ehitab miljardi dollari eest Dublini lähedale uue õlletehase, kus toodetakse ka teisi Diageo õllemarke - Kilkenny, Harp ja Smithwicks. Samas suletakse tehased Kilkennys ja Dundalkis. Guinnessi seitsmekorruseline muuseum Dublini südalinnas on Iirimaa menukaim turismiobjekt.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing