BÖRS: Tallinki kasvuhoog pidurdus

13. mai 2008, 12:09

Tallinna börs ei üllatanud täna hommikul ei
suuremate liikumiste ega suuremate käivetega, ainsana hakkas silma, et Tallink
on pooleteise miljonilise käibe juures kukkunud 1,2 protsenti.

Eelmisel nädalal tegi Tallink läbi tubli tõusu, analüütikud arvasid isegi, et aktsia liikumisse on saabunud murrang ning nüüd on tee ülespoole lahti. Eilne ja tänane päev seda ootust paraku ei kinnitanud. Ekspress Grupp, kes üllatas eelmisel nädalal oodatust veel hullemate tulemustega, siiski vabalangusesse ei läinud ning täna kaks tundi peale turu avanemist pole meediafirma aktsia üldse kuhugi liikunud.

Arco Vara käitub juba aasta otsa justkui tehnilise analüüsi musternäide langevast aktsiast - järjest tehakse üha madalamaid tippe ja madalamaid põhju. Ka täna polnud kinnisvaraarendaja käekäigus midagi üllatavat ega rõõmustavat, aktsia langes esimese kahe tunniga 2,4 protsenti.

Kui eile oli jutuks, et Tallinnas kehtiv õhtune keeluseadus närvutab Saku kasumit, siis aktsia seevastu rõõmustas täna oma aktsionäre 2protsendilise tõusuga.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
13. May 2008, 12:12
Otsi:

Ava täpsem otsing