Siilatsi Haapsalu sadamas uitab vaid tuul

Mariliis Pinn 13. mai 2008, 08:39

Ettevõtja Viktor Siilatsi Haapsalu
jahisadamas uitab tänavu suvel jahtide ja kaatrite asemel vaid kõle meretuul,
sadamaomanik süüdistab selles kohalikku linnapead ning veeteede ameti juhti.

Siilats on Lääne-Eesti mudalinnas staarinvestori seisusest kukkunud üleöö luuserarendajaks, tema kaidest vasakul ja paremal pool tegutsevad sadamad, kus kohalikud jahtide ja kaatrite omanikud oma aluseid algavaks hooajaks valmis seavad, kirjutas Postimees.

Siilatsi Grand Holm Marinas aga uitab kõle meretuul ja sadama taral ilutsevad punased loosungid hoiatavate siltidega, millel annab sadamaomanik teada, et sadama sulgemises on süüdi Haapsalu linnapea Ingrid Danilov ja veeteede ameti juht Andrus Maide.

Eile ütles Grand Holm Marina sadamakapten Valdo Kivi, et sadam jääb suletuks terveks hooajaks, sest praegu ei jõua enam teha ettevalmistustöid avamiseks. «Sildumine on meil keelatud, aga ega me politseid kutsu, kui keegi omal vastutusel sildub,» lausus Kivi.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
13. May 2008, 12:11
Otsi:

Ava täpsem otsing