Müügitrikk vanapaberiga

Tea Taruste 14. mai 2008, 00:00

Teel ema juurde põikasin emadepäeval läbi poest ja haarasin külakostiks kaasa värske Eesti Naise numbri. Valisin arvukate naisteajakirjade hulgast just selle, sest silt kilepakendil lubas kaht ajakirja ühe hinnaga. Ema rõõmustas, sest Eesti Naise tagant ilmus nähtavale ajakiri Käsitöö.

Ma ei taibanudki, miks tema pilk ajakirja lehitsedes korraga nõutuks muutus ja kulm kortsu läks: "Imelik, ma olen seda artiklit enne lugenud!" No muidugi, kaant vaadates nägime küll, et Käsitöö best before on ammu möödas. Tegemist oli numbriga aastast 2006, aga kavalad müügimehed oli selle info peitu pannud.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 17:32

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing