Sugar varsti publiku ees

Christel Karits 16. mai 2008, 00:00

Igal inimesel on oma unistused ja neil on määratud täituda kõige kummalisemaid teid pidi. "Sugar" jutustab loo kahest muusikust, Joe'st ja Jerryst, kes kabuhirmus pagevad Chicago gängsterite eest. Nimelt sattusid mehed pealt nägema midagi sellist, mida nad mingi hinna eest näha poleks tohtinud. Nüüd päästavad neid vaid kiired jalad ning meisterlik ümberkehastumisvõime. Joe ja Jerry muunduvad Josephine'iks ja Geraldine'iks ning teevad tüdrukutebändi koosseisus kaasa seiklusrikka rongireisi Floridasse.

Libreto kirjutas Peter Stone Robert Thoereni jutustuse ning Billy Wilderi ja I.A.L. Diamondi filmi "Some Like It Hot" põhjal. Vanemuise etenduses on peaosas Gerli Padar, Veikko Täär ja Andero Ermel.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:54
    Otsi:

    Ava täpsem otsing