Christel Karits • 15. mai 2008 • 1 min
Jaga lugu:

Sugar varsti publiku ees

Igal inimesel on oma unistused ja neil on määratud täituda kõige kummalisemaid teid pidi. "Sugar" jutustab loo kahest muusikust, Joe'st ja Jerryst, kes kabuhirmus pagevad Chicago gängsterite eest. Nimelt sattusid mehed pealt nägema midagi sellist, mida nad mingi hinna eest näha poleks tohtinud. Nüüd päästavad neid vaid kiired jalad ning meisterlik ümberkehastumisvõime. Joe ja Jerry muunduvad Josephine'iks ja Geraldine'iks ning teevad tüdrukutebändi koosseisus kaasa seiklusrikka rongireisi Floridasse.

Libreto kirjutas Peter Stone Robert Thoereni jutustuse ning Billy Wilderi ja I.A.L. Diamondi filmi "Some Like It Hot" põhjal. Vanemuise etenduses on peaosas Gerli Padar, Veikko Täär ja Andero Ermel.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt