Värske reliikvia

Lennart Beat 16. mai 2008, 00:00

Sellel plaadil on Kosmos, Absoluutselt ja Depressiivsed Eesti Väikelinnad. Nädala plaadi valikul rohkem argumente vaja ei olnudki. Usun, et need plaatinalood on ühendanud erinevaid Eestisid paremini kui keegi teine nende avaldamisajal. Keegi meie lauljataridest ei valda tänavakeelt paremini, kuigi Hannaliisa pole kirjade järgi ühtegi sõna kirjutanud. Leslie Da Bass'i tekstid on kadestamisväärselt geniaalsed, kuid kuhu jäi päris bass? Kaugelt üle keskmise ideid on tunni sees tervikliku point'i jaoks üleliia ja pooltest oleks kohaliku Thriller'i jaoks piisanud. Need on eesti moodsa popi tipp ja enda ostetud plaadist pole raske endale sobivamat versiooni kokku panna. Minu valik oleks träkid 1, 2, 6, 8, 10, 14, 15 ja 16 - peale viimase kõik uptempo. Jätan siinkohal avalikustamata millisest alevist pärit olen. Uh!

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:54

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing