15. mai 2008 • 1 min
Jaga lugu:

Värske reliikvia

Sellel plaadil on Kosmos, Absoluutselt ja Depressiivsed Eesti Väikelinnad. Nädala plaadi valikul rohkem argumente vaja ei olnudki. Usun, et need plaatinalood on ühendanud erinevaid Eestisid paremini kui keegi teine nende avaldamisajal. Keegi meie lauljataridest ei valda tänavakeelt paremini, kuigi Hannaliisa pole kirjade järgi ühtegi sõna kirjutanud. Leslie Da Bass'i tekstid on kadestamisväärselt geniaalsed, kuid kuhu jäi päris bass? Kaugelt üle keskmise ideid on tunni sees tervikliku point'i jaoks üleliia ja pooltest oleks kohaliku Thriller'i jaoks piisanud. Need on eesti moodsa popi tipp ja enda ostetud plaadist pole raske endale sobivamat versiooni kokku panna. Minu valik oleks träkid 1, 2, 6, 8, 10, 14, 15 ja 16 - peale viimase kõik uptempo. Jätan siinkohal avalikustamata millisest alevist pärit olen. Uh!

Autor: Lennart Beat

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt