Loodus lubab suveks miinust

Anne Oja 20. mai 2008, 00:00

Majanduskasv sulas sel kevadel nagu lumi märtsipäikese käes. Alles see oli, kui tundsime uhkust 12protsendise kasvu üle. Ostsime üksteise võidu kinnisvara, uhkeid autosid, jahte, ATVsid ja rollereid. Seejärel lajatas statistikaamet, et esialgsetel andmetel kasvas Eesti majandus aasta algul vaid 0,4 protsenti. Ning riigikogu võttis vastu negatiivse lisaeelarve, kus ametnike koondamise asemel piiras investeeringuid. Mida sellest järeldada? Ei rohkemat ega vähemat kui juba suveks arktilist hingust ehk miinusmärgiga majanduskasvu.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing