Seli lööb kahjumis firma kaheks

20. mai 2008, 11:25

„Plaanis on struktureerida ettevõte kaheks,
eraldada mööblitootmine kinnisvarast,“ selgitas Wermo suuromanik Neinar Seli
LõunaLehele.

Ettevõtte senine tegevjuht Olev Lüütsepp asus juhtima firma tegevust kinnisvara alal ja mööblitootmist koordineerib varem Thulemas töötanud Aivar Ojastu, kes suure tõenäosusega viib firmas läbi suuri, praegusi töötajaid mitte märkimisväärselt rõõmustavaid muutusi.

Tegu on esimese sammuga Wermo muutuste teel, nimelt on suurenenud puiduhinnad ja tööjõukulud viinud firma tõsisesse kahjumisse: aasta esimese kolme kuuga saadi mööblitootmisest üle kahe miljoni krooni kahjumit.

Üks põhjuseid, miks Wermot reorganiseerima asuti, on kuuldavasti see, et senise juhi ajal on liiga palju mööblit toodetud lattu. Seli ei eita, et laos on müüki ootavat mööblit ligi 10 miljoni krooni eest.

Seda, milline on Wermo optimaalne töötajate arv, on Ojastu sõnul praegu veel raske öelda, kuid tema arvates töötab Wermos praegu kindlasti liiga palju inimesi.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
20. May 2008, 11:22
Otsi:

Ava täpsem otsing