Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.
Grillivad ka koolinoored
"Grilliumi eesmärgiks on populariseerida noorte seas toiduvalmistamist kui kvaliteetset ja ennastarendavat ajaveetmise võimalust", ütles esmakordselt toimuva koolinoorte võistluste peakorraldaja Ruth Ojatalu.
Eile Tallinna Inglise Kolledži tagahoovis läbiviidud näidisgrillimise kõrvale ütles Eesti esigrillmeister Enn Tobreluts geniaalsed sõnad, et grillimise hooaeg on alanud, ja soovis (ürituse tutvustamiseks väljasaadetud pressiteadete hulka arvestades väiksevõitu - toim) pealtvaatajaskonnale palju päiksepaistelisi õhtuid heas seltskonnas.
Nagu teada, on eestlane peorahvas ning grillimine on selle tegevuse lahutamatu osa ning korraldajate soovitus on minna Türile juba päev varem ning treenida. Kas või näiteks barbecue võistluseks.
"See võistlus on barbecue populariseerimiseks rahva seas väga oluline seepärast, et sellel ei osale mitte profikokad, vaid oma oskused saavad proovile panna kõik huvilised ja rahva seas on oskuslikke küpsetajaid väga palju," teatas barbecue-võistluse korraldaja, Eesti Barbecue Assotsiatsiooni president Roland Õunapuu.
Eelmise aasta Grillfest meelitas kokku ligikaudu 15 000 külastajat.