Üks küsimus: Kas riik peaks laenajatele appi tõttama?

ÄP 21. mai 2008, 00:00

Aivar Rehe, Sampo Panga tegevjuht, pangaliidu juht
Skandinaavias lahendati kõik sellised probleemid ilma riigi sekkumiseta ning Briti valitsus sai hiljuti taolise katse eest sugeda. Need asjad tuleb lahendada panga ja kliendi vahel. Ei tohi luua pretsedenti, kus riik kellegi välja päästab.

Heimar Lenk, riigikogu liige
Ma arvan, et siiski peaks. Omal ajal ei teinud riik midagi selleks, et piirata või hoiatada laenavaid inimesi. Riik ei peaks ehk kõiki hädasolijaid aitama, aga kindlasti peaks aitama neid, kellel pered taga.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 17:33

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing