Raidla Lejins Norcous pälvis Eesti parima tiitli

22. mai 2008, 12:28

Regulaarselt 175 õigusturgu jälgiv Chambers
Partners valis advokaadibüroo Raidla Lejins Norcous Eesti parimaks
õigusteenuse pakkujaks seitsmes äriõiguse valdkonnas.

Advokaadibüroo teatel avaldas värske väljanne Chambers Europe 2008, et Raidla Lejins Norcous büroo on parim esimese astme advokaadibüroo pangandus- ja finantsõiguse, konkurentsiõiguse, üldise äri- ja asjaõiguse, tööõiguse, intellektuaalomandi ning kinnisvara valdkonnas.

Teise astme parimana leidis esiletoomist vaidluste lahendamise valdkond. Chambers Europe 2008 ülevaade tõstis esile üheksa Raidla Lejins Norcous advokaati, kelleks olid Jüri Raidla, Jaanus Ikla, Sven Papp, Raino Paron, Toomas Vaher, Tanel Kalaus, Ants Nõmper, Antti Perli ning Marina Tolmatshova.

Chambers Partners on maailma juhtiv õigusturgusid regulaarselt analüüsiv uuringufirma, kelle tegevus hõlmab geograafiliselt enam kui 175 õigusturgu. 1990. aastal asutatud Chambers Partners koostab iga-aastaselt väljaandeid Chambers Europe, Chambers UK, Chambers USA, Chambers Global ning Chambers Student.

1993. aastal asutatud ja alates 1. maist 2008 uue ärinimega Raidla Lejins Norcous pakub õigusalast tervikteenust nii kohalikele, regionaalsetele kui rahvusvahelistele organisatsioonidele. Meeskonnas töötab 36 juristi-advokaati. Koos Läti ja Leedu samanimeliste advokaadibüroodega ning Soomes ja Rootsis tegutseva advokaadibürooga Roschier kuulub Raidla Lejins Norcous Põhja-Euroopa viit õigusturgu ja 260 advokaati hõlmavasse RoschierRaidla gruppi. RoschierRaidla bürood on ka rahvusvahelise tööõiguse alliansi IUS LABORIS liikmed.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
22. May 2008, 12:26
Otsi:

Ava täpsem otsing