Ilmalõppu memme sünnipäevale

Ülle Hallik 23. mai 2008, 00:00

"Elu ilmalõpus" ei tähenda maailma lõpu saabumist või eksimist kaugetele maadele, vaid viib vaataja hoopis 100aastase memme sünnipäevapeole, kus sünnipäevalaps lastele muuhulgas ka kääru saia ja kulbiga moosi pakub.

Näitemäng ei vii vaatajaid ka sajandite taha, vaid on pildike tänapäevasest elust kodusel Eestimaal Ilmalõpu vallas Marjakülas Maasikmäe talus. Marjakülas käib postiljon harva, teed on seal lagunenud ja inimesi elab hõredalt. Ometi on see paik koduks rõõmsameelsele memmele Marile, tema kassile, koerale ja kukele, kes üksteisele vajadusel igati toeks ning abiks on. Rõõmus meel ja sõprus ajavad nende peade kohalt laiali ka suuremad murepilved. Lugu väärtustab pere- ja suguvõsatraditsioone, räägib austusest nii vanade kui ka laste, loomade ja looduse vastu. Osades Ines Aru, Marko Mäesaar, Kärt Reemann, Hannes Prikk ja Joonas Parve.

Esietendus 24. mail kell 12. Järgnevad etendused 30. mail ning 6., 7. ja 8. juunil kell 12. Pilet 120 krooni.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:54
    Otsi:

    Ava täpsem otsing