Värske reliikvia

Lennart Beat 23. mai 2008, 00:00

Päeval enne Sinatra kümnendat surma-aastapäeva andis The Unites States Postal Service ringlusse Sinatrat kujutava postmargi. Ilmus ka see kogumik ja isegi meie oma artistid tegid minituuri näol kummarduse. Isegi vastav CD oli, kuid nii küündimatult kujundatud, et kilesse see jäigi. "Nothing But The Best" on aga täpselt selline kollektsioon, mis rahuldab esmatarbevajadused seal, kus härral varem esindus puudus. "My Way", "Somethin' Stupid", "Theme From New York". Mul on ammendav 1997. aasta "Best Of", kuid saundi ja volüümi pärast võiks vahetuse teha küll. Isegi arvutikõlaritest on vahe tajutav ja moonutustest vaba remaster'i kvaliteet ei sõltu ainult moodsast tehnikast, vaid inimesest, kes seda valdab. Maitse asi ja kus siis veel, kui mitte Frank Sinatra albumil? Tema on see, kes jääb.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:54

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing