Värske reliikvia

Lennart Beat 23. mai 2008, 00:00

Päeval enne Sinatra kümnendat surma-aastapäeva andis The Unites States Postal Service ringlusse Sinatrat kujutava postmargi. Ilmus ka see kogumik ja isegi meie oma artistid tegid minituuri näol kummarduse. Isegi vastav CD oli, kuid nii küündimatult kujundatud, et kilesse see jäigi. "Nothing But The Best" on aga täpselt selline kollektsioon, mis rahuldab esmatarbevajadused seal, kus härral varem esindus puudus. "My Way", "Somethin' Stupid", "Theme From New York". Mul on ammendav 1997. aasta "Best Of", kuid saundi ja volüümi pärast võiks vahetuse teha küll. Isegi arvutikõlaritest on vahe tajutav ja moonutustest vaba remaster'i kvaliteet ei sõltu ainult moodsast tehnikast, vaid inimesest, kes seda valdab. Maitse asi ja kus siis veel, kui mitte Frank Sinatra albumil? Tema on see, kes jääb.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:54
    Otsi:

    Ava täpsem otsing