Vihterpalu põlengu põhjustas ilmselt inimlik hooletus

25. mai 2008, 11:16

Põhja-Eesti päästekeskuse pressiesindaja
Ants Raava tunnistas Kuku raadio saatele Keskkonnatelk antud intervjuus, et
Vihterpalu metsapõleng sai alguse ilmselt inimlikust hooletusest.

Sündmuspaigal viibiv Raava ütles Kukule, et põleng sai eile päeval alguse Tänavjärve ümbrusest, tegemist on populaarse piirkonnaga kalastajate ja muidu looduses viibivate inimeste seast, keda ilusa ilmaga piirkonda palju koguneb, kirjutas Postimees.ee.

Pressiesindaja lisas, et põlengu asjaolud on uurimisel, kuid ilmselt oli tegemist inimliku hooletusega. Raava lisas, et kõige rohkem on tules kannatada saanud Veskijärve ümbrus, kuhu tuli tugeva kirdetuulega levis. Lahtiseid tulekoldeid on Veskijärve põhjapoolsel alal. Kustutustöid raskendab keeruline maastik.


Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
26. May 2008, 17:28
Otsi:

Ava täpsem otsing