CV Keskuse ja CV-Online'i kasvunumbrid pistavad rinda

Hille Tressum 27. mai 2008, 00:00

CV Keskuse ärijuhi Kadri Johansoni sõnul on personaliotsinguga tegeleva ettevõtte kasv olnud stabiilne.

"Meie kasv on olnud stabiilne ning mitte otseselt reklaamikampaaniatest sõltuvuses," rääkis CV Keskuse ärijuhi Kadri Johanson. Ta märkis, et möödunud aasta oli ettevõttele suurte muutuste aasta, mille sisse mahtus omanike vahetus ja järgnenud ümberkorraldused.

CV Keskuse mullune käive Eestis ületas tunamullust 4 miljoni krooniga, viies käibe 19 miljonile kroonile. Mullu kahekordistus aktiivsete tööpakkumiste arv võrreldes 2006. aastaga. Johansoni sõnul otsis möödunud aastal aktiivselt tööd 213 000 inimest ja keskmiselt avaldati 45 000 tööpakkumist.

CV-Online'i Eesti tegevjuhi Ken Kaljase sõnul kindlustas CV-Online'i kasv 2007. aastal ettevõtte juhtivat positsiooni internetipõhisel personaliotsinguturul.

"Arvestades seda, et CV-Online'i töövahendusportaalis saab iga kasutaja sisestada ainult ühe CV, on meie tööotsijate andmebaas Eesti suurim," ütles Kaljas. CV-Online'i käive Eestis kasvas aastaga 36%, ulatudes 2007. aastal 15,4 miljoni kroonini. CV-Online'il oli aasta lõpul Eestis 234 000 registreerunud kasutajat, mis on üle 20% rohkem kui aasta varem. Portaalis avaldati mullu rohkem kui 26 000 töökuulutust (70% rohkem kui aasta varem).

Tööportaali Hyppelaud juhi Catrin Plaseri sõnul on praegu tööturul suund muutunud: mullu oli tööpakkumisi rohkem kui nõudlust, nüüd ületab nõudlus pakkumise. Plaseri sõnul kandideerib Hyppelauas praegu tööpakkumisele 50% enam inimesi kui aasta tagasi. Tema sõnul on kasutajaid 25% rohkem, töökuulutusi aga 20% vähem.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 17:34
Otsi:

Ava täpsem otsing