Rahapuudus kärbib Saaremaa velotuuri

27. mai 2008, 08:46

Eestis valitsev majandussurutis sunnib
17.–21. juunini sõidetava 51. Saaremaa velotuuri korraldajaid kulude kokkuhoiu
mõttes võidusõitu etapi võrra lühendama.

Saaremaa velotuuri peakorraldaja Riho Räim ütles, et võidusõidu kestust otsustati lühendada kuuelt päevalt viiele, sest see peaks andma nii korraldajale kui klubidele majanduslikku hõlpu, sest transpordile, majutusele ja toitlustamisele kulub vähem raha, kirjutas Meie Maa.

“Olukorras, kus projektid on järgemööda külmutamisel ja kõik asjad kallinevad, ei näinud me seekord teist võimalust,” rääkis Räim, kelle sõnul loobuti siiski võimalusest jääda halama ja kasutada väidetavat majandussurutist ettekäändena pikaajalise traditsiooni katkestamiseks.

Samas tunnistas Räim, et eelmisel aastal sõidetud 50. Saaremaa velotuuri järel vaagis võistluse korraldaja pikalt, kas ja kuidas edasi minna, sest raha olemasolu nii suure spordiürituse korraldamisel on äärmiselt oluline.

Kui viimastel aastatel sõideti Saaremaa velotuuril marsruudil Tartu – Otepää – Viljandi – Rapla – Liiva – Kuressaare, siis seekord sõidetakse Tartust otse Viljandisse. Riho Räime sõnul jääb Otepää seekord välja, sest korraldajatel ei ole seal toetuspunkti.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
27. May 2008, 08:43
Otsi:

Ava täpsem otsing