Tiiu Pedaja: börsi tõusuks peab ootama esimesi majanduse positiivseid märke

Agnes Ojala 28. mai 2008, 16:31

Evli Securitiese partneri Tiiu Pedaja
hinnangul ei saa börsi uuest tõusust rääkida enne, kui tulevad esimesed
positiivsed märgid kogu majanduse paremast käekäigust.

„Ma arvan, et siin mingit ajalist määratlust on väga raske anda. Küsimus pigem selles, millal ilmnevad positiivsed märgid Eesti majanduse kohta,“ vastas Pedaja aripaev.ee päevaküsimusele „Millal hakkab börs taas tõusma?“.

„Alles pärast seda võib oodata, et ka börsil paremini läheb. Kuigi osa investoreid vaatavad ka juba praegu, kus mõne aktsia hind on väga madalale kukkunud, et äkki on taas mõistlik siia investeerida ja tagasi tulla,“ lisas ta. „Suuremat pööret aga peaks ootama alles pärast majandusseisu paranemise märke.“

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
28. May 2008, 16:28
Otsi:

Ava täpsem otsing