ÄP 5 aastat tagasi: Kaupmehi on tabanud tagasilöök

ÄP 29. mai 2008, 00:00

Rõivaste ja kodumasinate kehv müük kurvastab kaupmehi. Erinevalt toidu- ja esmatarbekaupade müüjatest on tänavune aasta toonud kuni 10protsendise languse kodutehnika, rõivaste ja jalatsite müüjatele, kinnitasid nii küsitletud asjaosalised ise kui ka rentnike käekäiku jälgivad kaubanduskeskuste juhid. Koduelektroonika müüjad nimetavad tagasilöögi peamisteks põhjusteks inimeste krediit- ja järelmaksukaartide limiitide täis saamist ja uute kaupluste pidevat lisandumist turule, garderoobikauba müüjaid aga on oluliselt mõjutanud ka kehv ilm.

Hetkeseis: Selle loo võiks ka homsesse lehte kopeerida...

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 17:34

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing