ÄP fototoimetus • 28. mai 2008 • 1 min
Jaga lugu:

ÄP 5 aastat tagasi: Kaupmehi on tabanud tagasilöök

Rõivaste ja kodumasinate kehv müük kurvastab kaupmehi. Erinevalt toidu- ja esmatarbekaupade müüjatest on tänavune aasta toonud kuni 10protsendise languse kodutehnika, rõivaste ja jalatsite müüjatele, kinnitasid nii küsitletud asjaosalised ise kui ka rentnike käekäiku jälgivad kaubanduskeskuste juhid. Koduelektroonika müüjad nimetavad tagasilöögi peamisteks põhjusteks inimeste krediit- ja järelmaksukaartide limiitide täis saamist ja uute kaupluste pidevat lisandumist turule, garderoobikauba müüjaid aga on oluliselt mõjutanud ka kehv ilm.

Hetkeseis: Selle loo võiks ka homsesse lehte kopeerida...

Autor: ÄP

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt