Linnamäe ostis testifirma FibroTx

Katre Pilvinski 29. mai 2008, 00:00

MM Grupi tegevjuhi Aare Kuristi sõnul biomeditsiinifirma alles tegeleb tootearendusega, kuid plaanid on ambitsioonikad. "FibroTxil on oluline teaduslik potentsiaal," rääkis Kurist. "Ettevõttes toimub professor Toomas Neumani juhtimisel tipptasemel teadus- ja arendustegevus. Praegu tõsisemat tootmist veel ei ole."

Arendatavatel toodetel on Kuristi sõnul potentsiaali siseneda kõigile olulisematele turgudele, kus müüakse kosmeetikatooteid. "Alustame ilmselt Euroopa suurematest turgudest Saksamaal, Prantsusmaal ja Inglismaal ning samuti Skandinaaviamaades," lisas Kurist.

FibroTxi äritegevust hakkab juhtima MM Gruppi kuuluva OÜ Bacterfield tegevjuht Vygantas Kirejevas, teadus- ja arendustegevuse juhina jätkab Toomas Neuman.

MM Grupi teatel tegeleb FibroTx sidekoega seotud kosmeetilistele ja meditsiinilistele probleemidele tehnoloogiliste lahenduste leidmisega. FibroTx on juba suutnud luua uusi tehnoloogiaid ja kindlustada nendega seotud intellektuaalse omandi õigused, sealhulgas kaks rahvusvahelist patenditaotlust.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 17:34

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing