FOTOD: Viin tegi staarfotograafile striptiisi

Martin Hanson 29. mai 2008, 18:20

Ligi 2000 konservatiivset Viini elanikku
koorisid ennast maailma kuulsa performancefotograafi Spencer Tunicki
ees lahti, et luua järjekordne võimas alasti taies.

"See on kindlasti lõbus. Austerlased on jube konservatiivsed. Ehk avab see meid natukene," rääkis 20aastane Michael, kes sõitis foto tegemisele kaks tundi Viini äärelinnast.

Tunick seisis keset paljaste inimeste hordi Ernst Happeli nimelisel staadionil kolmnurksel redelil ning röökis läbi valjuhääldi korraldusi. Reeglid on lihtsad: pildile ei tohi kaasa võtta mitte midagi peale ise enda, ei päikeseprille ega aluspesu, pildistamise ajal ei tohi liigutada ega naerda ning võtta tuleb just neid poose, mida fotograaf käsib.

Oma kodulehel kirjutas Tunick, et pildil luuakse müütiline seos spordiolemuse, staadioni hiiglasliku arhitektuuri ning inimloomuse vahel. Jalgpallipeo finaalpaigaks oleval staadionil aset leidnud pildistamine toimus EURO 2008 kultuuriprogrammi raames.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
29. May 2008, 18:44
Otsi:

Ava täpsem otsing