Välisanalüütikuil Ericssoni aktsiasse rohkem usku

29. mai 2008, 14:06

Välisanalüütikutel on Rootsi
telekommunikatsiooniseadmete valmistaja Ericssoni aktsiasse rohkem usku kui
nende Skandinaavia kolleegidel.

Üheksateistkümnest analüüsist, mille koostajad asuvad väljaspool Põhjalat, soovitab 95% Ericssoni aktsiat osta, selle osakaalu võrreldes indeksiga portfellis suurendada või aktsiat hoida. Kümnest Põhjala analüütikute hinnangust annab sama soovituse seitse, kirjutab Rootsi majandusuudiste portaal di.se.

Ka on välisanalüütikute hinnasiht Ericssoni aktsiale kõrgem, keskmiselt 16,41 Rootsi krooni. Prantsuse Société Générale tõstis täna aktsia hinnasihi seniselt 17 SEKilt juba 21 Rootsi kroonile ning Cheuvreux seniselt 17,5 Rootsi kroonilt 18,5 kroonile.

Põhjala analüütikud on Ericssoni sihtkursi seadnud keskmiselt 16,03 kroonile. Eile kordas Danske Bank Ericssoni aktsia müügisoovitust, seades oma hinnasihi 10,5 kroonile. Ka Evli tänane soovitus on vähendada, hinnasiht 15 Rootsi krooni.

Täna pärast lõunat kauples Ericssoni B aktsia Stockholmi börsil 16,16 SEKi tasemel.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
29. May 2008, 14:03
Otsi:

Ava täpsem otsing