Ärapanija

Lennart Beat 30. mai 2008, 00:00

Josh Groban on see, kes loo "You Raise Me Up" ka meie laulurahvale tuntuks tegi. USAs on ta sestsaadik ebajumal, kelle ala on tohutu auditooriumiga üritused - Oscarid, olümpiamängude lõputseremoonia. Salt Lake City ühes tohutus saalis on üles võetud ka "Awake Live" CD/DVD kombinatsioon. See on Eurovisooni-laadne, kuid religioosne kogemus. Kui esimene tõeliselt meeldib, sobib teinegi ning vastupidi. Dima Bilan'i ülevõlli show (sain sellest perversse naudingu) on JG kõrval siiski amatööriõhtu. Iluuisutajat küll netu, kuid sel kontserdil kohtuvad new age, massimissa, rokk ja klassikaline muusika. Erirollis on viiuldaja Lucia Micarelli, kel pole probleemi Sibeliuselt Led Zeppelini Kashmirile üle minna. Groban tuleb säärasest tohuvabohust kriimudeta välja ja aplaus ei rauge. Fenomenaalne kontra-pop, millel on muusikaga, mida mina mõistan, väga vähe ühist. Pole paha.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:54
    Otsi:

    Ava täpsem otsing